Tartalom:

A rák gyógyulásának újabb lehetőségei című könyvben Mark Stengler és Paul Anderson természetgyógyász orvosok szaktudásukat egyesítve vizsgálják meg az integratív onkológiai ellátás legkritikusabb alkotóelemeit. Világos és érthető megközelítésük határozott és átfogó segítséget nyújt a rákos betegeknek, illetve azoknak a szakembereknek, akik keresik …

Cím: A rák gyógyulásának újabb lehetőségei
Alcím: 
A hagyományostól eltérő természetes megoldások a rák kezelésére és megelőzésére
Író: Dr. Paul Anderson, Dr. Mark Stengler
Kiadó: Édesvíz
Oldalak száma: 297 
ISBN: 9789635299218 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Egészség és életmód, Könyv, További könyveink – életmód
Bolti ár: 3 072 Ft
Bővebb információ a A rák gyógyulásának újabb lehetőségei című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “A rák gyógyulásának újabb lehetőségei”, melynek írója Dr. Paul Anderson, Dr. Mark Stengler. A 297 oldalas könyvet a Édesvíz adja ki 2019 óta. A könyv a Egészség és életmód, Könyv, További könyveink – életmód kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789635299218 . A A rák gyógyulásának újabb lehetőségei című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 072 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a A rák gyógyulásának újabb lehetőségei című könyvet?
A A rák gyógyulásának újabb lehetőségei teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a A rák gyógyulásának újabb lehetőségei című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött A rák gyógyulásának újabb lehetőségei című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a A rák gyógyulásának újabb lehetőségei című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a A rák gyógyulásának újabb lehetőségei című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a A rák gyógyulásának újabb lehetőségei könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a A rák gyógyulásának újabb lehetőségei kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 072 Ft-ba kerül.

Név:

A rák gyógyulásának újabb lehetőségei (Dr. Paul Anderson, Dr. Mark Stengler) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

400 oldalletöltés eddig

Comments Closed