Tartalom:

Görög Ibolya Protokoll az életem című első könyve nagy sikert aratott: egy éven belül négy kiadást ért meg. Abban a könyvben a Miniszterelnöki Hivatal korábbi protokollfőnöke parlamenti emlékeit írta meg, és alapos tájékoztatást adott a hivatalos viselkedés szabályairól. Ebben a kötetben a társas érintkezés szabályait foglalja össze.”Az előző könyv …

Cím: Mindennapi maceráink
Alcím: 

Író: Görög Ibolya
Kiadó: Athenaeum Kiadó
Oldalak száma: 238 
ISBN: 9789632938691 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Egészség és életmód, Könyv, További könyveink – életmód
Bolti ár: 3 464 Ft
Bővebb információ a Mindennapi maceráink című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Mindennapi maceráink”, melynek írója Görög Ibolya. A 238 oldalas könyvet a Athenaeum Kiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Egészség és életmód, Könyv, További könyveink – életmód kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789632938691 . A Mindennapi maceráink című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 464 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Mindennapi maceráink című könyvet?
A Mindennapi maceráink teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Mindennapi maceráink című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Mindennapi maceráink című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Mindennapi maceráink című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Mindennapi maceráink című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Mindennapi maceráink könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Mindennapi maceráink kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 464 Ft-ba kerül.

Név:

Mindennapi maceráink (Görög Ibolya) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

366 oldalletöltés eddig

Comments Closed