Tartalom:

1954-ben az ifjú David Attenborough-nak káprázatos alkalmat kínált az élet: világ körüli útra indulhatott, hogy ritka és különleges állatokat gyűjtsön a Londoni Állatkert számára, és minderről filmeket készítsen – a BBC új, Állatkerti gyűjtőutak című sorozatát.Ez a könyv három ilyen utazás története. Társaival a helybeli őslakosokkal együtt kutatot …

Cím: Egy ifjú természettudós történetei – Állatkerti gyűjtőutak
Alcím: 

Író: David Attenborough
Kiadó: Park Könyvkiadó
Oldalak száma: 360 
ISBN: 9789633554456 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Életrajzok, Életrajzok – tudósok, kutatók, Könyv
Bolti ár: 3 812 Ft
Bővebb információ a Egy ifjú természettudós történetei - Állatkerti gyűjtőutak című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Egy ifjú természettudós történetei – Állatkerti gyűjtőutak”, melynek írója David Attenborough. A 360 oldalas könyvet a Park Könyvkiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Életrajzok, Életrajzok – tudósok, kutatók, Könyv kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789633554456 . A Egy ifjú természettudós történetei – Állatkerti gyűjtőutak című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 812 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Egy ifjú természettudós történetei - Állatkerti gyűjtőutak című könyvet?
A Egy ifjú természettudós történetei – Állatkerti gyűjtőutak teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Egy ifjú természettudós történetei – Állatkerti gyűjtőutak című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Egy ifjú természettudós történetei - Állatkerti gyűjtőutak című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Egy ifjú természettudós történetei – Állatkerti gyűjtőutak című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Egy ifjú természettudós történetei - Állatkerti gyűjtőutak című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Egy ifjú természettudós történetei – Állatkerti gyűjtőutak könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Egy ifjú természettudós történetei – Állatkerti gyűjtőutak kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 812 Ft-ba kerül.

Név:

Egy ifjú természettudós történetei – Állatkerti gyűjtőutak (David Attenborough) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

756 oldalletöltés eddig

Comments Closed