Tartalom:

A Hold nem egy hideg, halott kő az űr végtelenjében, hanem egy lenyűgözően gazdag világ, és éppoly élettel teli, mint testvérbolygója, a Föld. Annak ellenére, hogy a Nap után a Hold a legjelentősebb égitest, számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet a tudománynak még meg kell magyaráznia.A holdi kőzetminták egyértelműen bizonyítják, hogy egy …

Cím: A Hold rejtélyes hatása
Alcím: 
Az égitest idegen eredete és az okkult erők
Író: Louis Proud
Kiadó: Angyali Menedék
Oldalak száma: 445 
ISBN: 9786155647550 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Asztrológia, Ezotéria, Könyv
Bolti ár: 4 612 Ft
Bővebb információ a A Hold rejtélyes hatása című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “A Hold rejtélyes hatása”, melynek írója Louis Proud. A 445 oldalas könyvet a Angyali Menedék adja ki 2019 óta. A könyv a Asztrológia, Ezotéria, Könyv kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155647550 . A A Hold rejtélyes hatása című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 4 612 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a A Hold rejtélyes hatása című könyvet?
A A Hold rejtélyes hatása teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a A Hold rejtélyes hatása című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött A Hold rejtélyes hatása című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a A Hold rejtélyes hatása című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a A Hold rejtélyes hatása című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a A Hold rejtélyes hatása könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a A Hold rejtélyes hatása kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 4 612 Ft-ba kerül.

Név:

A Hold rejtélyes hatása (Louis Proud) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

789 oldalletöltés eddig

Comments Closed