Felhasználási feltételek

16th május 2020 | 0 Views | Felhasználási feltételek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Kaloznet.com egy digitális termékek adatait összegyűjtő oldal.
A Kaloznet.com célja, hogy az egyes digitális termékekről egyszerűen találjanak információt az oldalra látogatók. Például, ha könyvet keres valaki, oldalunkon valószínűleg minden információt megtalál arról, ami az adott könyvhöz kapcsolódik (például ISBN-szám, kiadás éve, oldalak száma, stb), illetve az adatok szerint böngészhet a hozzá kapcsolódó egyéb könyvek között is.
Az Kaloznet.com portál (továbbiakban: Üzemeletető, Weboldal) és Ön (továbbiakban: Felhasználó) közt létrejövő szerződés.
Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen szerződést bármikor, előzetes bejelentés nélkül szabadon módosíthassa. Az oldal használatával Ön kijelenti, hogy elfogadta a felhasználási feltételeket.
Követelmények
A weboldal használata nem jár kötöttségekkel. A weboldal bárki számára elérhető, ingyenesen használható. Nem szükséges a regisztráció sem. A weboldal használatával Ön elfogadja a szerződési feltételekben foglaltakat.
Naplózás és adatvédelem
Az Üzemeltető minden forgalmat naplóz, beleértve:
– Látogatás időpontja
– Látogató IP-címe
– Látogatás időtartama
– Látogató által megtekintett oldalak
Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, nem tesszük közzé, és nem adjuk ki harmadik félnek. Ezeket az adatokat az esetleges üzemeltetési problémák elkerülésének érdekében rögzítjük. Továbbá használjuk a Google Analytics szolgáltatását a forgalom mérésére.
Kitiltás
Amennyiben egy adott IP-címről abnormálisan magas forgalom (terhelés) érkezik, amely korlátozhatja más látogatók számára a weboldal elérését és problémamentes használatát, abban az esetben a gyanús IP-címet tiltólistára helyezzük. A tiltólistán lévő IP-címekről a weboldal elérése a továbbiakban nem lehetséges.
A felelősség kizárása
Fenntartjuk a jogot a jelen szerződés módosítására a továbbiakban. A weboldalon szereplő információkat minden esetben ellenőrizzük a közzététel előtt, de ennek ellenére előfordulhat, hogy az adott információk elavultak, vagy a valóságnak már nem megfelelők lehetnek.
A szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a szolgáltató kizárja.

A KalózNet nem nyújt elérhetőséget az adott bejegyzésben feltüntetett kép, hang, videóanyag, program, szoftver, játék és egyéb fájlok megtekintéséhez / letöltéséhez az oldalunkon keresztül, sem egyéb médiumokon által (pl.: e-mail, közösségi oldalak).

A honlapunkon fellelhető tartalmakhoz nem kapcsolódik letöltőlink. A KalózNet a továbbiakban adatbázisként működik, amely csak a különböző termékekről szóló információkat (pl.: leírás) tárolja, melyek összegyűjtését a KalózNet-bot végzi. Ezek az összegyűjtött információk szabadon terjeszthetők. Nem minden esetben tölthetőek le a fájlok az oldalról. Kizárólag akkor teszünk közzé letölthető tartalmat, amennyiben megkeresésünkre felhatalmazást kapunk rá, vagy az adott fájlt nem védi szerzői jog, illetve ha az szabadon terjeszthető.

E-mail: dmca@kaloznet.com

Comments Closed