Tartalom:

Mi kell ahhoz, hogy jóízű ételeket készítsünk egy serpenyőben? Elsősorban nyilván egy jó serpenyő, vágódeszka, kés, no meg ötven ínycsiklandó recept, mindez Bereznay Tamás séf, a BOOOK Kiadó gasztronómiai tanácsadójának, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetőjének, a Hentesek című főzőműsor házigazdájának, és számos, hazánkban, de külföldön is isme …

Cím: Egyserpenyős receptek
Alcím: 

Író: Bereznay Tamás
Kiadó: Boook Kiadó Kft
Oldalak száma: 107 
ISBN: 9786155417344 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Általános szakácskönyvek, Gasztronómia, Könyv
Bolti ár: 3 842 Ft
Bővebb információ a Egyserpenyős receptek című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Egyserpenyős receptek”, melynek írója Bereznay Tamás. A 107 oldalas könyvet a Boook Kiadó Kft adja ki 2019 óta. A könyv a Általános szakácskönyvek, Gasztronómia, Könyv kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155417344 . A Egyserpenyős receptek című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 842 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Egyserpenyős receptek című könyvet?
A Egyserpenyős receptek teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Egyserpenyős receptek című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Egyserpenyős receptek című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Egyserpenyős receptek című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Egyserpenyős receptek című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Egyserpenyős receptek könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Egyserpenyős receptek kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 842 Ft-ba kerül.

Név:

Egyserpenyős receptek (Bereznay Tamás) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

537 oldalletöltés eddig

Comments Closed