Tartalom:

Kiss Dóri 2012 augusztusában hiánypótló felületkéntGluténmentes élet néven blogot indított azzal a céllal,hogy segítsen gluténérzékeny sorstársainak. Az oldalnakmára több tízezer követője van.A blogger első könyvében az eltelt öt évnek a tapasztalatait, a betegséggel folytatott küzdelem tanulságait osztja meg az olvasókkal, 35 gondosan összeválogat …

Cím: Életem gluténmentesen
Alcím: 

Író: Kiss Dóri
Kiadó: Boook Kiadó Kft
Oldalak száma: 120 
ISBN: 9786155417368 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Gasztronómia, Könyv, További könyveink – gasztronómia
Bolti ár: 3 842 Ft
Bővebb információ a Életem gluténmentesen című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Életem gluténmentesen”, melynek írója Kiss Dóri. A 120 oldalas könyvet a Boook Kiadó Kft adja ki 2019 óta. A könyv a Gasztronómia, Könyv, További könyveink – gasztronómia kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155417368 . A Életem gluténmentesen című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 842 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Életem gluténmentesen című könyvet?
A Életem gluténmentesen teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Életem gluténmentesen című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Életem gluténmentesen című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Életem gluténmentesen című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Életem gluténmentesen című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Életem gluténmentesen könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Életem gluténmentesen kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 842 Ft-ba kerül.

Név:

Életem gluténmentesen (Kiss Dóri) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

467 oldalletöltés eddig

Comments Closed