Tartalom:

A BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozata új könyvvel bővül, ami ezúttal a gluténmentes étrendet és életmódot helyezi a középpontba. Szerzője, Hadarik Rita a Rita konyhája bloggere, valamint gluténmentes lisztek fejlesztője a gluténmentes konyha alapjait mutatja be izgalmas, színes formában. A Glutén nélkül című könyvünk számos, eddig már jó ideje bev …

Cím: Glutén nélkül
Alcím: 

Író: Hadarik Rita
Kiadó: Boook Kiadó Kft
Oldalak száma: 184 
ISBN: 9786155417283 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Gasztronómia, Könyv, További könyveink – gasztronómia
Bolti ár: 3 842 Ft
Bővebb információ a Glutén nélkül című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Glutén nélkül”, melynek írója Hadarik Rita. A 184 oldalas könyvet a Boook Kiadó Kft adja ki 2019 óta. A könyv a Gasztronómia, Könyv, További könyveink – gasztronómia kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155417283 . A Glutén nélkül című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 842 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Glutén nélkül című könyvet?
A Glutén nélkül teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Glutén nélkül című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Glutén nélkül című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Glutén nélkül című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Glutén nélkül című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Glutén nélkül könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Glutén nélkül kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 842 Ft-ba kerül.

Név:

Glutén nélkül (Hadarik Rita) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

702 oldalletöltés eddig

Comments Closed