Tartalom:

Hémangi legújabb könyve a népek konyháiban kalandozik el, s egy-egy jellegzetes vagy éppen kevésbé ismert különlegességgel nyújt ízelítőt a különböző országok, kultúrák gasztronómiai palettájáról. De nem csupán napjaink “legnépszerűbb” konyháiból válogat: az olasz, indiai konyha mellett Marokkótól Hollandiáig, Lengyelországtól Oroszországig barango …

Cím: Népek konyhája
Alcím: 
Vegetáriánus receptek a nagyvilágból
Író: Hémangi Déví Dászí
Kiadó: Lalita Kft.
Oldalak száma: 100 
ISBN: 9786158073684 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Gasztronómia, Könyv, Vegetáriánus ételek
Bolti ár: 3 457 Ft
Bővebb információ a Népek konyhája című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Népek konyhája”, melynek írója Hémangi Déví Dászí. A 100 oldalas könyvet a Lalita Kft. adja ki 2019 óta. A könyv a Gasztronómia, Könyv, Vegetáriánus ételek kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786158073684 . A Népek konyhája című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 457 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Népek konyhája című könyvet?
A Népek konyhája teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Népek konyhája című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Népek konyhája című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Népek konyhája című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Népek konyhája című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Népek konyhája könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Népek konyhája kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 457 Ft-ba kerül.

Név:

Népek konyhája (Hémangi Déví Dászí) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

614 oldalletöltés eddig

Comments Closed