Tartalom:

Az Örömfőzés első kiadása évekkel megelőzte a mai trendeket: tudatosság, öröm, harmónia, energia-munka és meditációk fonódtak össze remek receptekkel. Most megérkezett a második, bővített kiadás! Ebben a könyvben már 105 recept vár felfedezésre, valamint megszületett a teljesen új Tudatosság fejezet is.Virág, a Városi Jógi közismert tanítója egysze …

Cím: Örömfőzés – Buddhák a konyhámban
Alcím: 
Buddhák a konyhámban – Második bővített kiadás
Író: Janits-Szabó Virág
Kiadó: Boook Kiadó Kft
Oldalak száma: 272 
ISBN: 9786155417405 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Általános szakácskönyvek, Gasztronómia, Könyv
Bolti ár: 4 227 Ft
Bővebb információ a Örömfőzés - Buddhák a konyhámban című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Örömfőzés – Buddhák a konyhámban”, melynek írója Janits-Szabó Virág. A 272 oldalas könyvet a Boook Kiadó Kft adja ki 2019 óta. A könyv a Általános szakácskönyvek, Gasztronómia, Könyv kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155417405 . A Örömfőzés – Buddhák a konyhámban című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 4 227 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Örömfőzés - Buddhák a konyhámban című könyvet?
A Örömfőzés – Buddhák a konyhámban teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Örömfőzés – Buddhák a konyhámban című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Örömfőzés - Buddhák a konyhámban című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Örömfőzés – Buddhák a konyhámban című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Örömfőzés - Buddhák a konyhámban című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Örömfőzés – Buddhák a konyhámban könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Örömfőzés – Buddhák a konyhámban kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 4 227 Ft-ba kerül.

Név:

Örömfőzés – Buddhák a konyhámban (Janits-Szabó Virág) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

381 oldalletöltés eddig

Comments Closed