Tartalom:

A három kismalac esete a gonosz farkassal – a népszerű mese Axel Scheffler humoros stílusában, kedves rajzaival. – Kismalac, kismalac, engedj be a házadba! – Esküszöm a szakállkámra, hogy ide be nem teszed a lábad! – Akkor üvöltök, süvöltök és elfújom a házacskádat! A Graffaló illusztrátorának meséje óvodásoknak. A sorozatban már… …

Cím: A három kismalac és a farkas
Alcím: 

Író: 
Kiadó: 
Oldalak száma: 
Pozsonyi Pagony

ISBN: 2019
Nyelv: magyar
Kiadás éve: Axel Scheffler
Kategória: Gyermekkönyvek, Könyv, Mese
Bolti ár: 766 Ft

Bővebb információ a A három kismalac és a farkas című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “A három kismalac és a farkas”, melynek írója . A
Pozsonyi Pagony
oldalas könyvet a adja ki Axel Scheffler óta. A könyv a Gyermekkönyvek, Könyv, Mese kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 2019. A A három kismalac és a farkas című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 766 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a A három kismalac és a farkas című könyvet?
A A három kismalac és a farkas teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a A három kismalac és a farkas című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött A három kismalac és a farkas című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a A három kismalac és a farkas című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a A három kismalac és a farkas című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a A három kismalac és a farkas könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a A három kismalac és a farkas kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 766 Ft-ba kerül.

Név:

A három kismalac és a farkas () /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

912 oldalletöltés eddig

Comments Closed