Tartalom:

Gondoltad volna, hogy az állatok is beszélgetnek egymással? Igaz, nem pont úgy, mint az emberek, de ha bekukucskálsz a sok kis fül alá, megtudod, mennyi mindent üzennek egymásnak különféle hangokkal, szagokkal, színekkel, sőt még tánccal is! …

Cím: Kukucskálj bele! – Hogyan beszélgetnek az állatok?
Alcím: 
Több mint 40 kihajtható füllel!
Író: Katie Daynes
Kiadó: 
Oldalak száma: 2019
ISBN: 12 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 
Teknős Könyvek

Kategória: Gyermek ismeretterjesztő könyvek, Gyermekkönyvek, Könyv
Bolti ár: 2 464 Ft

Bővebb információ a Kukucskálj bele! - Hogyan beszélgetnek az állatok? című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Kukucskálj bele! – Hogyan beszélgetnek az állatok?”, melynek írója Katie Daynes. A 2019oldalas könyvet a adja ki
Teknős Könyvek
óta. A könyv a Gyermek ismeretterjesztő könyvek, Gyermekkönyvek, Könyv kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 12 . A Kukucskálj bele! – Hogyan beszélgetnek az állatok? című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 464 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Kukucskálj bele! - Hogyan beszélgetnek az állatok? című könyvet?
A Kukucskálj bele! – Hogyan beszélgetnek az állatok? teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Kukucskálj bele! – Hogyan beszélgetnek az állatok? című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Kukucskálj bele! - Hogyan beszélgetnek az állatok? című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Kukucskálj bele! – Hogyan beszélgetnek az állatok? című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Kukucskálj bele! - Hogyan beszélgetnek az állatok? című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Kukucskálj bele! – Hogyan beszélgetnek az állatok? könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Kukucskálj bele! – Hogyan beszélgetnek az állatok? kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 464 Ft-ba kerül.

Név:

Kukucskálj bele! – Hogyan beszélgetnek az állatok? (Katie Daynes) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

395 oldalletöltés eddig

Comments Closed