Tartalom:

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya telje­sült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar “olvasni tanulok”-sorozatot építünk.A Pagony legkiválóbb szerzői négy-négy könyvet írnak, négy különböző nehézségi szinten. A történetek lazán összefüggnek egymással, de természetesen önál …

Cím: Marci és a farsang – Most én olvasok! 3. szint
Alcím: 

Író: Wéber Anikó
Kiadó: Pozsonyi Pagony
Oldalak száma: 48 
ISBN: 9789634104414 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Gyermekkönyvek, Könyv, Mese
Bolti ár: 1 694 Ft
Bővebb információ a Marci és a farsang - Most én olvasok! 3. szint című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Marci és a farsang – Most én olvasok! 3. szint”, melynek írója Wéber Anikó. A 48 oldalas könyvet a Pozsonyi Pagony adja ki 2019 óta. A könyv a Gyermekkönyvek, Könyv, Mese kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789634104414 . A Marci és a farsang – Most én olvasok! 3. szint című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 1 694 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Marci és a farsang - Most én olvasok! 3. szint című könyvet?
A Marci és a farsang – Most én olvasok! 3. szint teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Marci és a farsang – Most én olvasok! 3. szint című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Marci és a farsang - Most én olvasok! 3. szint című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Marci és a farsang – Most én olvasok! 3. szint című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Marci és a farsang - Most én olvasok! 3. szint című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Marci és a farsang – Most én olvasok! 3. szint könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Marci és a farsang – Most én olvasok! 3. szint kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 1 694 Ft-ba kerül.

Név:

Marci és a farsang – Most én olvasok! 3. szint (Wéber Anikó) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

560 oldalletöltés eddig

Comments Closed