Tartalom:

Kíváncsi vagy, hogy készül a csokitojás? Lépj be Nyuszi úr csokoládégyárába, és megtudod! Volt egyszer egy csokigyár, amit Nyuszi úr vezetett. Az emberek kilószámra vették tőle az édességet, de ő mohó volt, és agyonhajszolta a tyúkjait, hogy egyre több és több tojást tojjanak. Ám amikor a tyúkok sztrájkba lépnek, Nyuszi úr kénytelen rájönni:… …

Cím: Nyuszi úr csokoládégyára
Alcím: 

Író: Elys Dolan
Kiadó: Teknős Könyvek
Oldalak száma: 32 
ISBN: 9789633412893 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Gyermekkönyvek, Könyv, Mese
Bolti ár: 1 917 Ft
Bővebb információ a Nyuszi úr csokoládégyára című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Nyuszi úr csokoládégyára”, melynek írója Elys Dolan. A 32 oldalas könyvet a Teknős Könyvek adja ki 2019 óta. A könyv a Gyermekkönyvek, Könyv, Mese kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789633412893 . A Nyuszi úr csokoládégyára című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 1 917 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Nyuszi úr csokoládégyára című könyvet?
A Nyuszi úr csokoládégyára teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Nyuszi úr csokoládégyára című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Nyuszi úr csokoládégyára című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Nyuszi úr csokoládégyára című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Nyuszi úr csokoládégyára című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Nyuszi úr csokoládégyára könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Nyuszi úr csokoládégyára kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 1 917 Ft-ba kerül.

Név:

Nyuszi úr csokoládégyára (Elys Dolan) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

441 oldalletöltés eddig

Comments Closed