Tartalom:

Scar McCall az eddigi legveszélyesebb küldetésére indul. Egy elátkozott tőr került a mesterbűnöző Delgado birtokába, amit Scarnak még azelőtt vissza kell szereznie, hogy Delgado halálos áldozatot bemutatva kiszabadítja az eszköz erejét.Vakmerő vállalkozás, de Scar sem átlagos tolvaj – különböző vadállatokká tud átváltozni. Csak az a probléma, hogy …

Cím: Az elvadult küldetés – Scarlet akták
Alcím: 
Nappal iskolás lány, éjszaka falmászó betörő
Író: Tamsin Cooke
Kiadó: Studium Plusz Könyvkiadó
Oldalak száma: 280 
ISBN: 9786155781308 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Ifjúsági irodalom, Ifjúsági regények, Könyv
Bolti ár: 1 847 Ft
Bővebb információ a Az elvadult küldetés - Scarlet akták című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Az elvadult küldetés – Scarlet akták”, melynek írója Tamsin Cooke. A 280 oldalas könyvet a Studium Plusz Könyvkiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Ifjúsági irodalom, Ifjúsági regények, Könyv kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155781308 . A Az elvadult küldetés – Scarlet akták című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 1 847 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Az elvadult küldetés - Scarlet akták című könyvet?
A Az elvadult küldetés – Scarlet akták teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Az elvadult küldetés – Scarlet akták című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Az elvadult küldetés - Scarlet akták című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Az elvadult küldetés – Scarlet akták című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Az elvadult küldetés - Scarlet akták című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Az elvadult küldetés – Scarlet akták könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Az elvadult küldetés – Scarlet akták kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 1 847 Ft-ba kerül.

Név:

Az elvadult küldetés – Scarlet akták (Tamsin Cooke) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

415 oldalletöltés eddig

Comments Closed