Tartalom:

Juhú, de jó, Író úr! Ezek szerint abbahagyta végre a lustálkodást és megírta a harmadik kötetet?Nem lustálkodtam, hanem válságban voltam! Meg aztán a jó munkához idő kell. Vastag lett az új kötet, és nagy ívet ölel fel. És az Apokalipszis itt még csak a kezdet! Csak azután születik újjá a költészet, szökken szárba a keresztény és a lovagi líra – kö …

Cím: Az irodalom visszavág 3.
Alcím: 
A hit fényétől az ész világosságáig
Író: Nényei Pál
Kiadó: Tilos az Á Könyvek
Oldalak száma: 584 
ISBN: 9789634104063 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Ifjúsági irodalom, Ifjúsági regények, Könyv
Bolti ár: 3 457 Ft
Bővebb információ a Az irodalom visszavág 3. című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Az irodalom visszavág 3.”, melynek írója Nényei Pál. A 584 oldalas könyvet a Tilos az Á Könyvek adja ki 2019 óta. A könyv a Ifjúsági irodalom, Ifjúsági regények, Könyv kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789634104063 . A Az irodalom visszavág 3. című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 457 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Az irodalom visszavág 3. című könyvet?
A Az irodalom visszavág 3. teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Az irodalom visszavág 3. című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Az irodalom visszavág 3. című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Az irodalom visszavág 3. című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Az irodalom visszavág 3. című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Az irodalom visszavág 3. könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Az irodalom visszavág 3. kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 457 Ft-ba kerül.

Név:

Az irodalom visszavág 3. (Nényei Pál) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

662 oldalletöltés eddig

Comments Closed