Tartalom:

“Cicke, akinek életútját követi történelem, mongol származású doktornő, negyven évesen jött Magyarországra. Megismerésével érdekes, idegen világ tárult elém. Szándékosan nem utaztam Mongóliába, hogy csakis az ő élményein át képzelhessem el, messzi földön hogyan élnek, mivel foglalkoznak embertársaink. Nem hittem volna, hogy ott is hasonló próblémák …

Cím: A csizmaszári bolha
Alcím: 

Író: Avar Judit
Kiadó: Széphalom Könyvműhely
Oldalak száma: 236 
ISBN: 9786155479533 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Irodalom, Könyv, További könyveink – irodalom
Bolti ár: 2 310 Ft
Bővebb információ a A csizmaszári bolha című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “A csizmaszári bolha”, melynek írója Avar Judit. A 236 oldalas könyvet a Széphalom Könyvműhely adja ki 2019 óta. A könyv a Irodalom, Könyv, További könyveink – irodalom kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155479533 . A A csizmaszári bolha című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 310 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a A csizmaszári bolha című könyvet?
A A csizmaszári bolha teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a A csizmaszári bolha című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött A csizmaszári bolha című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a A csizmaszári bolha című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a A csizmaszári bolha című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a A csizmaszári bolha könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a A csizmaszári bolha kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 310 Ft-ba kerül.

Név:

A csizmaszári bolha (Avar Judit) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

407 oldalletöltés eddig

Comments Closed