Tartalom:

Baán Tibor 1946 május 26-án született Rákosligeten. Tanár, költő, kritikus, esszéista. Közel húsz könyve jelent meg. Versek, tanulmányok,miniesszék, regénymozaikok. Az irodalom számára az empátia, a megértés, az eszmélés lehetősége. Értékkeresés.Cs. Kovács Márta 1959. augusztus 15-én született Budapesten. Jogász, író. Novellákat ír. Novelláskötete …

Cím: A középpont felé
Alcím: 
Beszélgetőkönyv
Író: Baán Tibor, Cs. Kovács Márta
Kiadó: Széphalom Könyvműhely
Oldalak száma: 135 
ISBN: 9786155479526 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Irodalom, Könyv, További könyveink – irodalom
Bolti ár: 1 540 Ft
Bővebb információ a A középpont felé című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “A középpont felé”, melynek írója Baán Tibor, Cs. Kovács Márta. A 135 oldalas könyvet a Széphalom Könyvműhely adja ki 2019 óta. A könyv a Irodalom, Könyv, További könyveink – irodalom kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155479526 . A A középpont felé című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 1 540 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a A középpont felé című könyvet?
A A középpont felé teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a A középpont felé című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött A középpont felé című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a A középpont felé című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a A középpont felé című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a A középpont felé könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a A középpont felé kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 1 540 Ft-ba kerül.

Név:

A középpont felé (Baán Tibor, Cs. Kovács Márta) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

313 oldalletöltés eddig

Comments Closed