Tartalom:

Amikor a tizenéves Cameron Post szülei autóbalesetben váratlanul meghalnak, a lány első, sokkoló reakciója a megkönnyebbülés. Az suhan át az agyán, hogy hála az égnek sosem fogják megtudni, mit tett pár órával korábban: a legjobb barátnőjével csókolózott a szénapadláson.Cam a szülei halálát követően a mélyen vallásos nagynénjéhez és jó szándékú, de …

Cím: Cameron Post rossz nevelése
Alcím: 

Író: Emily M. Danforth
Kiadó: Athenaeum Kiadó
Oldalak száma: 440 
ISBN: 9789632932132 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Irodalom, Könyv, Regények
Bolti ár: 3 079 Ft
Bővebb információ a Cameron Post rossz nevelése című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Cameron Post rossz nevelése”, melynek írója Emily M. Danforth. A 440 oldalas könyvet a Athenaeum Kiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Irodalom, Könyv, Regények kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789632932132 . A Cameron Post rossz nevelése című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 079 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Cameron Post rossz nevelése című könyvet?
A Cameron Post rossz nevelése teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Cameron Post rossz nevelése című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Cameron Post rossz nevelése című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Cameron Post rossz nevelése című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Cameron Post rossz nevelése című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Cameron Post rossz nevelése könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Cameron Post rossz nevelése kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 079 Ft-ba kerül.

Név:

Cameron Post rossz nevelése (Emily M. Danforth) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

525 oldalletöltés eddig

Comments Closed