Tartalom:

Az Akhilleusz dala szerzõjének merész, káprázatos és várva várt új regénye, amely kiválóan rajzolja újra az Odüsszeiából ismert hatalmas varázslónõ, Kirké életét.A leghatalmasabb titán, a Napisten, Héliosz házában egy kislány születik. Kirké furcsa gyermek – nem rendelkezik hatalommal, mint az apja, sem azzal a rosszindulatú vonzerõvel, mint az any …

Cím: Kirké
Alcím: 

Író: Madeline Miller
Kiadó: General Press Kiadó
Oldalak száma: 424 
ISBN: 9789634522195 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Irodalom, Könyv, Regények
Bolti ár: 3 842 Ft
Bővebb információ a Kirké című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Kirké”, melynek írója Madeline Miller. A 424 oldalas könyvet a General Press Kiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Irodalom, Könyv, Regények kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789634522195 . A Kirké című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 842 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Kirké című könyvet?
A Kirké teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Kirké című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Kirké című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Kirké című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Kirké című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Kirké könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Kirké kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 842 Ft-ba kerül.

Név:

Kirké (Madeline Miller) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

579 oldalletöltés eddig

Comments Closed