Tartalom:

A nyelvi szókártyák mozgalmasabb, érdekesebb gyakorlást tesznek lehetővé, mint a hagyományos szószedetek és szótárak. A szókártyákkal való tanulás folyamán szert tehet 20 témakör – ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat – alapos ismeretére, így a felsőfokú nyelvvizsga aligha lehet probléma. A szókártyákon a címszó kihagyásával is megtalálható …

Cím: Szókártyák német nyelvből C1
Alcím: 
Felsőkokra készülőknek
Író: 
Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
Oldalak száma: 800 
ISBN: 9789632619897 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Játékok, Kártya
Bolti ár: 3 758 Ft
Bővebb információ a Szókártyák német nyelvből C1 című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Szókártyák német nyelvből C1”, melynek írója . A 800 oldalas könyvet a Maxim Könyvkiadó Kft. adja ki 2019 óta. A könyv a Játékok, Kártya kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789632619897 . A Szókártyák német nyelvből C1 című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 758 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Szókártyák német nyelvből C1 című könyvet?
A Szókártyák német nyelvből C1 teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Szókártyák német nyelvből C1 című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Szókártyák német nyelvből C1 című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Szókártyák német nyelvből C1 című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Szókártyák német nyelvből C1 című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Szókártyák német nyelvből C1 könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Szókártyák német nyelvből C1 kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 758 Ft-ba kerül.

Név:

Szókártyák német nyelvből C1 () /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

95 oldalletöltés eddig

Comments Closed