Tartalom:

A Gyűrű-kúra kihagyhatatlan olvasmány házasságra készülőknek, de haszonnal forgathatják a párkeresők és azok is, akik már több éve összekötötték az életüket. A boldog, élethosszig tartó házasság tíz kulcsfontosságú összetevőjét veszi nagyító alá a szerző, miközben tudatos, közös munkára biztatja a párokat. Ehhez nemcsak elméleti segítséget kapnak, …

Cím: Gyűrű-kúra
Alcím: 
A sikeres házasság kézikönyve kezdőknek, házasoknak és újrakezdőknek
Író: Mihalec Gábor
Kiadó: Harmat Kiadó
Oldalak száma: 248 
ISBN: 9789632884509 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Család és párkapcsolat, Esküvő, házasság, család, Könyv
Bolti ár: 2 695 Ft
Bővebb információ a Gyűrű-kúra című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Gyűrű-kúra”, melynek írója Mihalec Gábor. A 248 oldalas könyvet a Harmat Kiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Család és párkapcsolat, Esküvő, házasság, család, Könyv kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789632884509 . A Gyűrű-kúra című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 695 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Gyűrű-kúra című könyvet?
A Gyűrű-kúra teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Gyűrű-kúra című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Gyűrű-kúra című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Gyűrű-kúra című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Gyűrű-kúra című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Gyűrű-kúra könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Gyűrű-kúra kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 695 Ft-ba kerül.

Név:

Gyűrű-kúra (Mihalec Gábor) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

685 oldalletöltés eddig

Comments Closed