Tartalom:

Daniel Siegel és Tina Payne Bryson, a nagy sikerű Drámamentes fegyelmezés és A gyermeki elme kötetek szerzői, ebben a könyvükben tágabb keretbe helyezik a nevelést: annak lehetőségeként írnak róla, hogy a gyermekek pozitív minőségeket megtapasztaló, a kihívásokra rugalmasan reagáló, kiteljesítő életet élő felnőttekké váljanak. A szerzők szerint ehh …

Cím: Igenközpontú nevelés
Alcím: 
A bátorság, a kíváncsiság és a rugalmas ellenállási képesség kifejlesztése a gyermekünkben
Író: Tina Payne Bryson, Daniel Siegel
Kiadó: Ursus Libris Kiadó
Oldalak száma: 216 
ISBN: 9786155786143 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Család és párkapcsolat, Gyermeknevelés, Könyv
Bolti ár: 2 695 Ft
Bővebb információ a Igenközpontú nevelés című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Igenközpontú nevelés”, melynek írója Tina Payne Bryson, Daniel Siegel. A 216 oldalas könyvet a Ursus Libris Kiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Család és párkapcsolat, Gyermeknevelés, Könyv kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155786143 . A Igenközpontú nevelés című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 695 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Igenközpontú nevelés című könyvet?
A Igenközpontú nevelés teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Igenközpontú nevelés című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Igenközpontú nevelés című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Igenközpontú nevelés című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Igenközpontú nevelés című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Igenközpontú nevelés könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Igenközpontú nevelés kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 695 Ft-ba kerül.

Név:

Igenközpontú nevelés (Tina Payne Bryson, Daniel Siegel) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

644 oldalletöltés eddig

Comments Closed