Tartalom:

A kétkötetes mű I. kötetét tartja kezében az Olvasó. Tizenhat – kötetenként nyolc-nyolc – történet az egyetemes kultúra világából, amelyben szoros szálakkal kapcsolódik össze építészet és képzőművészet, filozófia és hitvilág, az adott hely és kor szellemisége. A történetek témái ismert vagy kevésbé ismert művészettörténeti időszakok, különleges kul …

Cím: Építészet és kultúra I.
Alcím: 
Esszék az építészetről, kultúráról, művészekről és művekről
Író: Cságoly Ferenc
Kiadó: Terc Kiadó
Oldalak száma: 272 
ISBN: 9786155445569 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Építészet, Könyv, Művészet
Bolti ár: 4 466 Ft
Bővebb információ a Építészet és kultúra I. című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Építészet és kultúra I.”, melynek írója Cságoly Ferenc. A 272 oldalas könyvet a Terc Kiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Építészet, Könyv, Művészet kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155445569 . A Építészet és kultúra I. című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 4 466 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Építészet és kultúra I. című könyvet?
A Építészet és kultúra I. teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Építészet és kultúra I. című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Építészet és kultúra I. című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Építészet és kultúra I. című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Építészet és kultúra I. című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Építészet és kultúra I. könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Építészet és kultúra I. kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 4 466 Ft-ba kerül.

Név:

Építészet és kultúra I. (Cságoly Ferenc) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

341 oldalletöltés eddig

Comments Closed