Tartalom:

Jámbor Imre tájépítész, a Budapesti Corvinus Egyetem nyugalmazott professzora oktató- és tervezőtevékenysége mellett évek óta foglalkozik a Városliget történetével.A pesti Városliget, vagy ahogy egykor németül nevezték: a Stadtwäldchen a világ első közparkja, amelyet egy város a saját területén, a saját forrásaiból létesített polgárai számára szaba …

Cím: Nebbien Városligete
Alcím: 
A világ első népkertje Pesten
Író: Jámbor Imre
Kiadó: Terc Kiadó
Oldalak száma: 144 
ISBN: 9786155445538 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Művészet, További könyveink – művészet
Bolti ár: 3 003 Ft
Bővebb információ a Nebbien Városligete című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Nebbien Városligete”, melynek írója Jámbor Imre. A 144 oldalas könyvet a Terc Kiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Művészet, További könyveink – művészet kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155445538 . A Nebbien Városligete című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 003 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Nebbien Városligete című könyvet?
A Nebbien Városligete teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Nebbien Városligete című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Nebbien Városligete című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Nebbien Városligete című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Nebbien Városligete című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Nebbien Városligete könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Nebbien Városligete kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 003 Ft-ba kerül.

Név:

Nebbien Városligete (Jámbor Imre) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

319 oldalletöltés eddig

Comments Closed