Tartalom:

Úgy belovagolni a díjlovas négyszögbe, hogy brit zászlók tengere, taps és üdvrivalgás vesz körül, olyan felemelő érzés volt, hogy míg élek, nem felejtem el.”Charlotte Dujardin és karizmatikus lova, Valegro a 2012-es londoni olimpiai játékokon rekordot döntve robbant be a nemzetközi sport színterére. A fiatal sportolónő káprázatos mosolyával és tánc …

Cím: A lány a táncoló lovon
Alcím: 

Író: Charlotte Dujardin
Kiadó: Horsebooks
Oldalak száma: 253 
ISBN: 9789634474449 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Sport
Bolti ár: 2 848 Ft
Bővebb információ a A lány a táncoló lovon című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “A lány a táncoló lovon”, melynek írója Charlotte Dujardin. A 253 oldalas könyvet a Horsebooks adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Sport kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789634474449 . A A lány a táncoló lovon című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 848 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a A lány a táncoló lovon című könyvet?
A A lány a táncoló lovon teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a A lány a táncoló lovon című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött A lány a táncoló lovon című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a A lány a táncoló lovon című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a A lány a táncoló lovon című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a A lány a táncoló lovon könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a A lány a táncoló lovon kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 848 Ft-ba kerül.

Név:

A lány a táncoló lovon (Charlotte Dujardin) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

613 oldalletöltés eddig

Comments Closed