Tartalom:

A kis helyen való kertészkedésnek számos előnye van: némi odafigyeléssel egy nagyvárosban is valóságos oázis teremthető. Akár egyetlen szépen rendben tartott virágláda is javíthatja közérzeted. Bár a kis hely is okozhat nehézségeket, sokkal könnyebben megművelhető, mint egy nagyobb méretű kert, ennek a könyvnek az utasításait követve pedig egykettő …

Cím: Kiskertek kiskönyve
Alcím: 
Egyszerű ötletek erkélyre, ablakpárkányra és egyéb kültéri helyekre
Író: Kay Maguire
Kiadó: Central Kiadói Csoport Kft. Animus
Oldalak száma: 144 
ISBN: 9789633246047 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Kertépítés, kertészkedés, Könyv, Otthon, ház, kert, Szabadidő
Bolti ár: 2 533 Ft
Bővebb információ a Kiskertek kiskönyve című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Kiskertek kiskönyve”, melynek írója Kay Maguire. A 144 oldalas könyvet a Central Kiadói Csoport Kft. Animus adja ki 2019 óta. A könyv a Kertépítés, kertészkedés, Könyv, Otthon, ház, kert, Szabadidő kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789633246047 . A Kiskertek kiskönyve című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 533 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Kiskertek kiskönyve című könyvet?
A Kiskertek kiskönyve teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Kiskertek kiskönyve című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Kiskertek kiskönyve című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Kiskertek kiskönyve című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Kiskertek kiskönyve című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Kiskertek kiskönyve könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Kiskertek kiskönyve kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 533 Ft-ba kerül.

Név:

Kiskertek kiskönyve (Kay Maguire) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

436 oldalletöltés eddig

Comments Closed