Tartalom:

“A Madárbarátok nagykönyve elsősorban a madarakat kedvelő embereknek, gyerekeknek szól, de sokkal többet nyújt az eddig megjelent madárvédelemmel foglakozó könyveknél.A szerző, aki gyakorló ornitológusként jól ismeri a madárbarátokat foglakoztató kérdéseket, feladatokat, gyakorlatban kipróbált megoldásokat kínál szinte minden felmerülő témára.A kön …

Cím: Madárbarátok nagykönyve
Alcím: 

Író: Orbán Zoltán
Kiadó: Cser Kiadó
Oldalak száma: 332 
ISBN: 9789632785370 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Állatok, Könyv, Madarak, Szabadidő
Bolti ár: 4 616 Ft
Bővebb információ a Madárbarátok nagykönyve című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Madárbarátok nagykönyve”, melynek írója Orbán Zoltán. A 332 oldalas könyvet a Cser Kiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Állatok, Könyv, Madarak, Szabadidő kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789632785370 . A Madárbarátok nagykönyve című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 4 616 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Madárbarátok nagykönyve című könyvet?
A Madárbarátok nagykönyve teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Madárbarátok nagykönyve című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Madárbarátok nagykönyve című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Madárbarátok nagykönyve című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Madárbarátok nagykönyve című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Madárbarátok nagykönyve könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Madárbarátok nagykönyve kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 4 616 Ft-ba kerül.

Név:

Madárbarátok nagykönyve (Orbán Zoltán) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

805 oldalletöltés eddig

Comments Closed