Tartalom:

1932, London. Lady Georgiana vadonatúj bűnügybe csöppen. A királynő megkéri, hogy néhány röpke hétre lássa vendégül Hannit, egy bajor hercegkisasszonyt. Ekkor Georgie még nem sejti, milyen terhet vesz a nyakába.Vigyázat, Hanni nem szokványos kékvérű nőszemély: angol nyelvtudását amerikai gengszterfilmeken edzette erősen kleptomániás odavan a jóképű …

Cím: Holttest a könyvesboltban
Alcím: 

Író: Rhys Bowen
Kiadó: Lettero Kft /Kulinária
Oldalak száma: 400 
ISBN: 9786155921056 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Krimi, thriller, Szórakoztató irodalom
Bolti ár: 2 687 Ft
Bővebb információ a Holttest a könyvesboltban című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Holttest a könyvesboltban”, melynek írója Rhys Bowen. A 400 oldalas könyvet a Lettero Kft /Kulinária adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Krimi, thriller, Szórakoztató irodalom kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155921056 . A Holttest a könyvesboltban című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 687 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Holttest a könyvesboltban című könyvet?
A Holttest a könyvesboltban teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Holttest a könyvesboltban című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Holttest a könyvesboltban című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Holttest a könyvesboltban című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Holttest a könyvesboltban című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Holttest a könyvesboltban könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Holttest a könyvesboltban kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 687 Ft-ba kerül.

Név:

Holttest a könyvesboltban (Rhys Bowen) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

766 oldalletöltés eddig

Comments Closed