Tartalom:

KÍSÉRŐ ÁRNYVAN, HOGY AZ ELMÉNK TRÜKKÖS JÁTÉKOT JÁTSZIK VELÜNKMit tennél, ha az ikertestvéred miattad haldokolna? Ha biztos lennél benne, hogy már csak pár napja van hátra? Hogyan búcsúznál el, ha lenne rá lehetőséged? Egyáltalán el tudnád engedni azt, aki a legfontosabb neked?A huszonhárom éves Dustin Dorman fél évvel ezelőtt az ikertestvérével, Ja …

Cím: Kísérő árny
Alcím: 

Író: Francesca H. Nielk
Kiadó: Magánkiadás
Oldalak száma: 391 
ISBN: 9786150020648 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Krimi, thriller, Szórakoztató irodalom
Bolti ár: 2 764 Ft
Bővebb információ a Kísérő árny című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Kísérő árny”, melynek írója Francesca H. Nielk. A 391 oldalas könyvet a Magánkiadás adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Krimi, thriller, Szórakoztató irodalom kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786150020648 . A Kísérő árny című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 764 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Kísérő árny című könyvet?
A Kísérő árny teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Kísérő árny című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Kísérő árny című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Kísérő árny című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Kísérő árny című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Kísérő árny könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Kísérő árny kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 764 Ft-ba kerül.

Név:

Kísérő árny (Francesca H. Nielk) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

268 oldalletöltés eddig

Comments Closed