Tartalom:

VAN, HOGY AMI NEM ÖL MEG, AZ OLYKOR TÉNYLEG MEGERŐSÍT”- A nevem Logan Stillman, tizenkilenc éves vagyok és látszólag átlagos. Mindenem megvan, amit az ember csak kívánhat: van tető a fejem felett, van mit ennem és a családom szeret. Most már céljaim is vannak, de egy évvel ezelőtt keresztülmentem a poklon…”Mit tennél, ha az apád miatt neked kéne …

Cím: Megsebzett
Alcím: 

Író: Francesca H. Nielk
Kiadó: Magánkiadás
Oldalak száma: 512 
ISBN: 9786150029566 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Krimi, thriller, Szórakoztató irodalom
Bolti ár: 2 925 Ft
Bővebb információ a Megsebzett című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Megsebzett”, melynek írója Francesca H. Nielk. A 512 oldalas könyvet a Magánkiadás adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Krimi, thriller, Szórakoztató irodalom kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786150029566 . A Megsebzett című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 925 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Megsebzett című könyvet?
A Megsebzett teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Megsebzett című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Megsebzett című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Megsebzett című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Megsebzett című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Megsebzett könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Megsebzett kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 925 Ft-ba kerül.

Név:

Megsebzett (Francesca H. Nielk) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

399 oldalletöltés eddig

Comments Closed