Tartalom:

Peter király hosszú évek óta ül Cair Paravel trónján, és uralmával aranykor köszöntött a birodalomra. Narnia egén viszont sötét viharfelhők gyülekeznek: Calormen felől titkos cselszövés árnya fenyeget. A múlt elől menekülő négy kalandor – Shasta, Aravis, Bree és Hwin – váratlanul az események középpontjába csöppen, és megkezdődik a reménytelennek t …

Cím: Narnia 3.-A ló és kis gazdája
Alcím: 

Író: C. S. Lewis
Kiadó: Harmat Kiadó
Oldalak száma: 250 
ISBN: 9789632884356 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Fantasy, Könyv, Szórakoztató irodalom
Bolti ár: 1 925 Ft
Bővebb információ a Narnia 3.-A ló és kis gazdája című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Narnia 3.-A ló és kis gazdája”, melynek írója C. S. Lewis. A 250 oldalas könyvet a Harmat Kiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Fantasy, Könyv, Szórakoztató irodalom kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789632884356 . A Narnia 3.-A ló és kis gazdája című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 1 925 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Narnia 3.-A ló és kis gazdája című könyvet?
A Narnia 3.-A ló és kis gazdája teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Narnia 3.-A ló és kis gazdája című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Narnia 3.-A ló és kis gazdája című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Narnia 3.-A ló és kis gazdája című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Narnia 3.-A ló és kis gazdája című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Narnia 3.-A ló és kis gazdája könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Narnia 3.-A ló és kis gazdája kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 1 925 Ft-ba kerül.

Név:

Narnia 3.-A ló és kis gazdája (C. S. Lewis) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

730 oldalletöltés eddig

Comments Closed