Tartalom:

Gwen Anders sebhelyekkel, kérges szívvel élte túl a nehéz gyerekkort. Elégedetten végzi a munkáját: a menő New York-i klubot, az Eighty-Eighth Floort menedzseli. Az ő története nem azzal ér véget, hogy “boldogan éltek, míg meg nem haltak”. Fenébe a tündérmesékkel! Amúgy sem hisz az ilyesmiben.Amíg meg nem ismerkedik JC-vel.A gazdag, megnyerő playbo …

Cím: Szabadíts meg! – Találkozások – 1. rész
Alcím: 

Író: Laurelin Paige
Kiadó: Libri Kiadó
Oldalak száma: 420 
ISBN: 9789634330851 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Erotikus regény, Könyv, Szórakoztató irodalom
Bolti ár: 2 771 Ft
Bővebb információ a Szabadíts meg! - Találkozások - 1. rész című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Szabadíts meg! – Találkozások – 1. rész”, melynek írója Laurelin Paige. A 420 oldalas könyvet a Libri Kiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Erotikus regény, Könyv, Szórakoztató irodalom kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789634330851 . A Szabadíts meg! – Találkozások – 1. rész című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 771 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Szabadíts meg! - Találkozások - 1. rész című könyvet?
A Szabadíts meg! – Találkozások – 1. rész teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Szabadíts meg! – Találkozások – 1. rész című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Szabadíts meg! - Találkozások - 1. rész című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Szabadíts meg! – Találkozások – 1. rész című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Szabadíts meg! - Találkozások - 1. rész című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Szabadíts meg! – Találkozások – 1. rész könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Szabadíts meg! – Találkozások – 1. rész kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 771 Ft-ba kerül.

Név:

Szabadíts meg! – Találkozások – 1. rész (Laurelin Paige) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

634 oldalletöltés eddig

Comments Closed