Tartalom:

Egy képtelen háború megnyeréséhez hasonlóan képtelen eszközök kellenek. Mondjuk, egy ősi fegyver és egy áruló tábornok.Kel Cheris, a hexarchátus kapitánya az eretnekek ellen vívott csatában nem jóváhagyott módszert alkalmaz, ezért kegyvesztettséggel büntetik. A Parancsnokságtól azonban kap még egy lehetőséget, hogy kiköszörülje a becsületén esett c …

Cím: Vezércsel
Alcím: 

Író: Yoon Ha Lee
Kiadó: Metropolis Media
Oldalak száma: 371 
ISBN: 9786155859281 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Sci-fi, Szórakoztató irodalom
Bolti ár: 2 918 Ft
Bővebb információ a Vezércsel című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Vezércsel”, melynek írója Yoon Ha Lee. A 371 oldalas könyvet a Metropolis Media adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Sci-fi, Szórakoztató irodalom kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155859281 . A Vezércsel című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 918 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Vezércsel című könyvet?
A Vezércsel teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Vezércsel című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Vezércsel című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Vezércsel című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Vezércsel című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Vezércsel könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Vezércsel kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 918 Ft-ba kerül.

Név:

Vezércsel (Yoon Ha Lee) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

344 oldalletöltés eddig

Comments Closed