Tartalom:

,,Felemelően gyönyörű történet” – Nikii blogTe mit tennél kockára a sikerért és mit a szerelemért?Jenna Sutton, friss diplomás közgazdász, éppen első munkahelyét tölti be New Yorkban, szabadidejében pedig egy regényen dolgozik. John Mark, a cég Madridban élő konzultánsa első látásra beleszeret. A lány eleinte tartózkodik Johntól, de néhány hónap el …

Cím: Zuhanás a fellegekbe
Alcím: 

Író: Szekeres Judit
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalak száma: 352 
ISBN: 9786155875809 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Romantikus regények, Szórakoztató irodalom
Bolti ár: 3 002 Ft
Bővebb információ a Zuhanás a fellegekbe című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Zuhanás a fellegekbe”, melynek írója Szekeres Judit. A 352 oldalas könyvet a Álomgyár Kiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Romantikus regények, Szórakoztató irodalom kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155875809 . A Zuhanás a fellegekbe című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 3 002 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Zuhanás a fellegekbe című könyvet?
A Zuhanás a fellegekbe teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Zuhanás a fellegekbe című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Zuhanás a fellegekbe című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Zuhanás a fellegekbe című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Zuhanás a fellegekbe című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Zuhanás a fellegekbe könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Zuhanás a fellegekbe kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 3 002 Ft-ba kerül.

Név:

Zuhanás a fellegekbe (Szekeres Judit) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

450 oldalletöltés eddig

Comments Closed