Tartalom:

A szovjet hadsereg elől menekülő nyilasok parancsára a koronaőrség 1945 márciusában német földre (a mai Ausztria területére) vitte a Szent Koronát, a jogart, az országalmát, a kardot, valamint a koronázási palástot és a Szent Jobbot. Júniusra a klenódiumok amerikai kézre kerültek, augusztus 19-én a Szent Jobbot azonban visszakaptuk. A többi koronáz …

Cím: A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése
Alcím: 

Író: Glant Tibor
Kiadó: MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont
Oldalak száma: 318 
ISBN: 9789633187678 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Magyar történelem, Történelem
Bolti ár: 2 464 Ft
Bővebb információ a A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése”, melynek írója Glant Tibor. A 318 oldalas könyvet a MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Magyar történelem, Történelem kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789633187678 . A A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 464 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése című könyvet?
A A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 464 Ft-ba kerül.

Név:

A Szent Korona amerikai kalandja és hazatérése (Glant Tibor) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

422 oldalletöltés eddig

Comments Closed