Tartalom:

A kötet szerzője, az SZTE professzora, a reneszánsz és a barokk kor kutatója a XIII-XVII. századi olasz művelődés- és irodalomtörténet sajátos szempontú bemutatására vállalkozott húsz fejezetben. A középkor, a reneszánsz és a barokk kor legjelentősebb szerzői és műfajai esetében az állatok szimbolikus jelentésére és a zoomorf interpretáció szerepér …

Cím: Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában
Alcím: 

Író: 
Kiadó: Lazi Könyvkiadó
Oldalak száma: 332 
ISBN: 9789632674124 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Történelem, További könyveink – történelem
Bolti ár: 2 302 Ft
Bővebb információ a Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában”, melynek írója . A 332 oldalas könyvet a Lazi Könyvkiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Történelem, További könyveink – történelem kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789632674124 . A Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 302 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában című könyvet?
A Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 302 Ft-ba kerül.

Név:

Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában () /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

187 oldalletöltés eddig

Comments Closed