Tartalom:

Baráthosi Balogh Benedek (1870-1945) könyveit olvasva megállapíthatjuk, hogy szép lelkülete van. A tiszta, naiv érdeklődés vezeti. Baráthosi hagyatéka igaz, szerethető és tiszta. Missziója lényege, melyre kisgyerekkora óta tudatosan készült, hogy végiglátogassa az összes turáni rokonnépünket, éljenek azok a mai Koreában, Japánban, Szibériában, Indi …

Cím: Baráthosi összes turáni könyve I.-II.
Alcím: 

Író: Baráthosi-Balogh Benedek
Kiadó: 
Oldalak száma: 2019
ISBN: 1500 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 
Angyali Menedék

Kategória: Könyv, Történelem, További könyveink – történelem
Bolti ár: 13 082 Ft

Bővebb információ a Baráthosi összes turáni könyve I.-II. című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Baráthosi összes turáni könyve I.-II.”, melynek írója Baráthosi-Balogh Benedek. A 2019oldalas könyvet a adja ki
Angyali Menedék
óta. A könyv a Könyv, Történelem, További könyveink – történelem kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 1500 . A Baráthosi összes turáni könyve I.-II. című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 13 082 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Baráthosi összes turáni könyve I.-II. című könyvet?
A Baráthosi összes turáni könyve I.-II. teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Baráthosi összes turáni könyve I.-II. című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Baráthosi összes turáni könyve I.-II. című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Baráthosi összes turáni könyve I.-II. című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Baráthosi összes turáni könyve I.-II. című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Baráthosi összes turáni könyve I.-II. könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Baráthosi összes turáni könyve I.-II. kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 13 082 Ft-ba kerül.

Név:

Baráthosi összes turáni könyve I.-II. (Baráthosi-Balogh Benedek) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

282 oldalletöltés eddig

Comments Closed