Tartalom:

Bár Trianon óta közel 100 év telt el, a mai napig vannak a történésekben ismeretlen részletek, hamisítások, melyeket helyre kell tenni, a tényeket újra bevinni a köztudatba, hogy „segítsenek a nyugati »nyertesek« tudatlanságából és az ő félrevezetésükből meghozott egykori döntéseket a máig tartó következményektől megszabadítani, a feledéstől megmen …

Cím: Magyar élet Felvidéken
Alcím: 
Zsarátnok könyvek sorozat 19.
Író: Szigeti Gábor
Kiadó: Ősi Örökségünk Alapítvány
Oldalak száma: 430 
ISBN: 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Történelem, További könyveink – történelem
Bolti ár: 2 233 Ft
Bővebb információ a Magyar élet Felvidéken című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Magyar élet Felvidéken”, melynek írója Szigeti Gábor. A 430 oldalas könyvet a Ősi Örökségünk Alapítvány adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Történelem, További könyveink – történelem kategóriákba tartozik, és ISBN-száma . A Magyar élet Felvidéken című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 233 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Magyar élet Felvidéken című könyvet?
A Magyar élet Felvidéken teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Magyar élet Felvidéken című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Magyar élet Felvidéken című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Magyar élet Felvidéken című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Magyar élet Felvidéken című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Magyar élet Felvidéken könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Magyar élet Felvidéken kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 233 Ft-ba kerül.

Név:

Magyar élet Felvidéken (Szigeti Gábor) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

456 oldalletöltés eddig

Comments Closed