Tartalom:

részlet a könyvből…Századunk eleje óta divattá vált, hogy pánszláv sovinizmustól elvakított kisebb-nagyobb népek, önálló államiságuk hiányában, vagy annak kései volta miatt a legképtelenebb meséket találták ki nem létező történetük pótlására. Ezen áltörténészek mit sem törődve a történettudomány (röviden: történelem) követelményeivel, oknyomozó m …

Cím: Magyar élet Kárpátalján
Alcím: 
Zsarátnok könyvek sorozat 22.
Író: 
Kiadó: 
Oldalak száma: 2019
ISBN: 330 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 
Ősi Örökségünk Alapítvány

Kategória: Könyv, Történelem, További könyveink – történelem
Bolti ár: 1 925 Ft

Bővebb információ a Magyar élet Kárpátalján című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Magyar élet Kárpátalján”, melynek írója . A 2019oldalas könyvet a adja ki
Ősi Örökségünk Alapítvány
óta. A könyv a Könyv, Történelem, További könyveink – történelem kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 330 . A Magyar élet Kárpátalján című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 1 925 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Magyar élet Kárpátalján című könyvet?
A Magyar élet Kárpátalján teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Magyar élet Kárpátalján című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Magyar élet Kárpátalján című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Magyar élet Kárpátalján című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Magyar élet Kárpátalján című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Magyar élet Kárpátalján könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Magyar élet Kárpátalján kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 1 925 Ft-ba kerül.

Név:

Magyar élet Kárpátalján () /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

366 oldalletöltés eddig

Comments Closed