Tartalom:

A fiatalon elhunyt történész, Csíky Balázs 1978-ban született Budapesten. A pannonhalmi bencés gimnáziumi évek után az ELTE Bölcsészettudományi Karán szerzett diplomát 2003-ban történelem és levéltár, valamint 2004-ben politológia szakon. 2003-ban az OTDK-n első helyezést ért el, és az egyetemi évek alatt végzett kiemelkedő tudományos munkásságáért …

Cím: Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása
Alcím: 

Író: Csíky Balázs
Kiadó: MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont
Oldalak száma: 484 
ISBN: 9789634161264 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Magyar történelem, Történelem
Bolti ár: 2 841 Ft
Bővebb információ a Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása”, melynek írója Csíky Balázs. A 484 oldalas könyvet a MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Magyar történelem, Történelem kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789634161264 . A Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 841 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása című könyvet?
A Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 841 Ft-ba kerül.

Név:

Serédi Jusztinián, Magyarország hercegprímása (Csíky Balázs) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

334 oldalletöltés eddig

Comments Closed