Tartalom:

Mi lehet romantikusabb annál, mint amikor két szerelmes szorosan összesimul, mélyen egymás szemébe néz, és – mintegy az idilli pillanat betetőzéseként – ajkuk szenvedélyes csókban forr össze? Vajon a csók az emberi természet része, az udvarlás elválaszthatatlan, ösztönös kísérőjelensége? Akárcsak a nyálképződés az emésztésnek?Marcel Danesi, a Toron …

Cím: A csók története
Alcím: 
A populáris kultúra születése
Író: Marcel Danesi
Kiadó: Typotex Kiadó
Oldalak száma: 209 
ISBN: 9789632799469 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Társadalomtudományok, További könyveink – társadalomtud.
Bolti ár: 2 233 Ft
Bővebb információ a A csók története című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “A csók története”, melynek írója Marcel Danesi. A 209 oldalas könyvet a Typotex Kiadó adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Társadalomtudományok, További könyveink – társadalomtud. kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789632799469 . A A csók története című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 233 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a A csók története című könyvet?
A A csók története teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a A csók története című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött A csók története című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a A csók története című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a A csók története című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a A csók története könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a A csók története kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 233 Ft-ba kerül.

Név:

A csók története (Marcel Danesi) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

530 oldalletöltés eddig

Comments Closed