Tartalom:

“”Mindazok figyelmébe ajánlom, akik nagyobb nyitottságra vágynak a Lélek működése iránt, akik lelki szabadságra, életük elrendezésére, életállapotukkal kapcsolatos döntések meghozatalára és Jézus elkötelezettebb követésére törekednek.” (Nemes Ödön SJ)A könyv az Ima és élet sorozat első kötetének javított és újraszerkesztett kiadása. ” …

Cím: Életünk alapjai Istenben
Alcím: 

Író: Nemes Ödön SJ
Kiadó: Jezsuita Kiadó Belső Egyházi jogi Személ
Oldalak száma: 230 
ISBN: 9789634420132 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, Vallás
Bolti ár: 2 464 Ft
Bővebb információ a Életünk alapjai Istenben című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Életünk alapjai Istenben”, melynek írója Nemes Ödön SJ. A 230 oldalas könyvet a Jezsuita Kiadó Belső Egyházi jogi Személ adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, Vallás kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9789634420132 . A Életünk alapjai Istenben című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 464 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Életünk alapjai Istenben című könyvet?
A Életünk alapjai Istenben teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Életünk alapjai Istenben című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Életünk alapjai Istenben című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Életünk alapjai Istenben című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Életünk alapjai Istenben című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Életünk alapjai Istenben könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Életünk alapjai Istenben kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 464 Ft-ba kerül.

Név:

Életünk alapjai Istenben (Nemes Ödön SJ) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

2882 oldalletöltés eddig

Comments Closed