Tartalom:

Manapság már általánosan elfogadottá vált, hogy a reptiliánokként vagy másképp reptiloidokként ismert földönkívüliek évezredeken keresztül lakták a Földet, amit őshazájuknak tekintenek, s aminek állítólag a történelem előtti időkben eredeti birtokosai voltak. Tudjuk, hogy a reptiliánok már az ember megjelenése előtt is itt voltak; s egyes elméletek …

Cím: Idegen világrend
Alcím: 
A Reptiliánok terve az emberi faj megosztására és leigázására
Író: Len Kasten
Kiadó: Angyali Menedék
Oldalak száma: 342 
ISBN: 9786155647291 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, További könyveink – vallás, Vallás
Bolti ár: 4 235 Ft
Bővebb információ a Idegen világrend című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Idegen világrend”, melynek írója Len Kasten. A 342 oldalas könyvet a Angyali Menedék adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, További könyveink – vallás, Vallás kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 9786155647291 . A Idegen világrend című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 4 235 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Idegen világrend című könyvet?
A Idegen világrend teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Idegen világrend című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Idegen világrend című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Idegen világrend című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Idegen világrend című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Idegen világrend könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Idegen világrend kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 4 235 Ft-ba kerül.

Név:

Idegen világrend (Len Kasten) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

534 oldalletöltés eddig

Comments Closed