Tartalom:

Jézus személyéhez rendkívül sok monda és legenda társul. Ezek helyenként erősen torzítják a valódi kilétét, miként a hozzákapcsolt vallási és/vagy politika megfontolások. Ezt a káoszt látván, azt gondolhatnánk, talán soha sem sikerül megtudnunk, milyen is volt ő valójában, hol született, hol nőtt fel, hol tanult, mit tanított és milyen tetteket haj …

Cím: Jézus vízöntő evangéliuma
Alcím: 
Jézus megmenekülése a kereszthaláltól és útja Indiába
Író: 
Kiadó: 
Oldalak száma: 2019
ISBN: 523 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 
Angyali Menedék

Kategória: Kereszténység, Könyv, Különböző vallások irodalma, Vallás
Bolti ár: 6 152 Ft

Bővebb információ a Jézus vízöntő evangéliuma című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Jézus vízöntő evangéliuma”, melynek írója . A 2019oldalas könyvet a adja ki
Angyali Menedék
óta. A könyv a Kereszténység, Könyv, Különböző vallások irodalma, Vallás kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 523 . A Jézus vízöntő evangéliuma című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 6 152 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Jézus vízöntő evangéliuma című könyvet?
A Jézus vízöntő evangéliuma teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Jézus vízöntő evangéliuma című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Jézus vízöntő evangéliuma című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Jézus vízöntő evangéliuma című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Jézus vízöntő evangéliuma című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Jézus vízöntő evangéliuma könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Jézus vízöntő evangéliuma kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 6 152 Ft-ba kerül.

Név:

Jézus vízöntő evangéliuma () /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

428 oldalletöltés eddig

Comments Closed