Tartalom:

Az egyistenhit vagy monoteizmus az egy, élő, és személyes Istenbe vetett hit, illetve a róla szóló tanítás. Ellentéte a többistenhit (politeizmus). A Föld lakosságának mintegy fele tartozik a három nagy monoteista vallás (Ábrahámi vallások) valamely csoportjához, ezek a zsidó vallás, a kereszténység és az iszlám.Az animizmus (lat. lélek): a vallás …

Cím: Magyar politeizmus
Alcím: 
Zsarátnok könyvek 21.
Író: Bognár József
Kiadó: Ősi Örökségünk Alapítvány
Oldalak száma: 155 
ISBN: 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
Kategória: Könyv, További könyveink – vallás, Vallás
Bolti ár: 1 540 Ft
Bővebb információ a Magyar politeizmus című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Magyar politeizmus”, melynek írója Bognár József. A 155 oldalas könyvet a Ősi Örökségünk Alapítvány adja ki 2019 óta. A könyv a Könyv, További könyveink – vallás, Vallás kategóriákba tartozik, és ISBN-száma . A Magyar politeizmus című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 1 540 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Magyar politeizmus című könyvet?
A Magyar politeizmus teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Magyar politeizmus című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Magyar politeizmus című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Magyar politeizmus című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Magyar politeizmus című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Magyar politeizmus könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Magyar politeizmus kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 1 540 Ft-ba kerül.

Név:

Magyar politeizmus (Bognár József) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

253 oldalletöltés eddig

Comments Closed