Beküldés

16th május 2018 | 0 Views | Beküldés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva


Mi a KalózNet?

A KalózNet egy tartalomgyártóknak és tartalomfogyasztóknak szóló magyar nyelvű blog. A KalózNetre bárki regisztrálhat és beküldheti saját tartalmának elérhetőségét, ezzel népszerűsítve azt. A KalózNet segítségével pénzt kereshetsz saját szellemi termékeiddel, eljuttathatod azt rengeteg emberhez, ezáltal beindíthatod karriered!

Bevételszerzés a termékeiddel

A KalózNet engedélyezi az olyan videó/képnéző, fájlletöltő, linkrövidítő oldalak alkalmazását, amelyből a tulajdonosnak/szerzőnek (egyben feltöltőnek) bevétele származhat.

Kérlek NE küldj be…
– olyan anyagot, ami nem a tiéd, és/vagy nem rendelkezel a szerzői jogaival!
– vírussal vagy egyéb módon fertőzött fájlt (ezt minden esetben leellenőrizzük)!

Szexuális tartalmak

Oldalunkra engedélyezett a szexuális / fétises tartalmak (képek, videók, filmek) megosztása, abban az esetben, ha a benne szereplő személyek felnőttkorúak. Szigorúan tiltjuk blogunkon a gyermekpornográf tartalmak elhelyezését, ezért kérünk, semmiképp se ossz meg ilyesmit közösségünkkel! Fenntartjuk a jogot arra, hogy az ilyen tartalmat megosztani próbáló felhasználó adatait továbbítsuk a hatóságok felé.

Ha meg szeretnéd osztani saját készítésű filmed / játékod / szoftvered / könyved / zenéd a KalózNeten, szívesen várjuk terméked letöltő/streamlinkét és leírását az alábbi regisztrációs űrlapon keresztül. Ismertesd meg mindenkivel, miben vagy jó!


BEKÜLDÉS

Comments Closed