Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen szerződést bármikor, előzetes bejelentés nélkül szabadon módosíthassa. Az oldal használatával Ön kijelenti, hogy elfogadta a felhasználási feltételeket.
Követelmények
A weboldal használata nem jár kötöttségekkel. A weboldal bárki számára elérhető, ingyenesen használható. Nem szükséges a regisztráció sem. A weboldal használatával Ön elfogadja a szerződési feltételekben foglaltakat.
Naplózás és adatvédelem
Az Üzemeltető minden forgalmat naplóz, beleértve:

Látogatás időpontja

Látogató IP-címe

Látogatás időtartama

Látogató által megtekintett oldalak

Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, nem tesszük közzé, és nem adjuk ki harmadik félnek. Ezeket az adatokat az esetleges üzemeltetési problémák elkerülésének érdekében rögzítjük. Továbbá használjuk a Google Analytics szolgáltatását a forgalom mérésére.
Kitiltás
Amennyiben egy adott IP-címről abnormálisan magas forgalom (terhelés) érkezik, amely korlátozhatja más látogatók számára a weboldal elérését és problémamentes használatát, abban az esetben a gyanús IP-címet tiltólistára helyezzük. A tiltólistán lévő IP-címekről a weboldal elérése a továbbiakban nem lehetséges.
A felelősség kizárása
Fenntartjuk a jogot a jelen szerződés módosítására a továbbiakban. A weboldalon szereplő információkat minden esetben ellenőrizzük a közzététel előtt, de ennek ellenére előfordulhat, hogy az adott információk elavultak, vagy a valóságnak már nem megfelelők lehetnek.
A szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a szolgáltató kizárja.