Keresés
Generic filters

A gép (2013)

Ez a A gép című film borítóképe
Adatok
Tartalom

A hidegháború sújtotta, elszegényedett világban a brit Védelmi Minisztérium egy olyan fegyvert keres, amelynek segítségével változtathatnak a számukra kedvezőtlen helyzeten. A megoldást végül vezető tudósuk, Vincent McCarthy (Toby Stephens) adja kezükbe, aki egy olyan androidot – ‘A Gép’ – hoz létre, amely egyedülálló fizikai erővel és intelligenciával bír. Egy programozási hiba miatt azonban a prototípus porig rombolja McCarthy laborját, aki végül egy más…

A A gép (The Machine) című Angliai film 2013-ben jelent meg. A Akció, Dráma, Sci-fi, Thriller kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Caity Lotz, Denis Lawson, Helen Griffin, John-Paul Macleod, Pooneh Hajimohammadi, Sam Hazeldine, Toby Stephens, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • A gép torrent
  • A gép mp4
  • A gép flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A A gép ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: A gép

Eredeti cím: The Machine

Film megjelenésének dátuma: 2013

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0