Keresés
Generic filters

A három testőr Afrikában (1996)

Ez a A három testőr Afrikában című film borítóképe
Adatok
Tartalom

A francia idegenlégió sivatagi erődjében három jó barát romantikus kalandra készül. A titokzatos, gyönyörű szőke lány, Yvonne öccsét akarják felkutatni. A férfi a sivatag kellős közepén lévő büntetőtáborban raboskodik. Ide kell eljutniuk. Kisebb csínytevések után mindhárman bekerülnek a büntetőtranszportba, velük tart marcona tisztjük, Potrien is. A büntetőtábor helyén idilli körülményeket találnak. Nemsokára rájönnek, hogy az egész történet…

A A három testőr Afrikában (A három testör Afrikában) című Magyarországi film 1996-ben jelent meg. A Kaland, Romantikus, Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Benedek Miklós, Kautzky József, Koncz Gábor, Kállai Ferenc, Reviczky Gábor, Szilágyi István, Tordy Géza, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • A három testőr Afrikában torrent
  • A három testőr Afrikában mp4
  • A három testőr Afrikában flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A A három testőr Afrikában ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: A három testőr Afrikában

Eredeti cím: A három testör Afrikában

Film megjelenésének dátuma: 1996

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0